Welkom op mijn website, ik zal mij even voorstellen; mijn naam is Ed van Tegelen en ik ben geboren in het goede jaar 1981. In 2008 ben ik getrouwd met mijn lieve vrouw Debby, en na samen een aantal verre reizen te hebben gemaakt, reizen wij sinds 2015 samen rond over de wereld om elke dag weer te leren van andere culturen en gebruiken.
 
Ik heb de opleidingen natuurvoedingsadviseur, gewichtsconsulent en kruidengeneeskunde met succes afgerond via het opleidingsinstituut Civas. De opleiding tot natuurvoedingsadviseur is gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer en de opleiding tot gewichtsconsulent op de klassieke voedingsleer. Hierdoor kan ik het voedingsvraagstuk vanuit meerdere invalshoeken benaderen om zo te komen tot een gezond advies. Ik ben zelf sinds 2007 vegetariër, dus met vragen over een vegetarisch voedingspatroon kun je bij mij ook altijd terecht. Kruiden en paddenstoelen zijn nog nog twee interesses van mij waar ik mijn kennis al een aantal jaren in heb verdiept.
 
In 2015 heb ik samen met mijn vrouw een aantal massage cursussen gevolgd in Thailand. Wij hebben bij Thai Spa Burapa in Trat de cursussen voetreflexologie, Thaise en Zweedse (klassieke) massage succesvol afgerond.
 
Op de pagina 'Wat ik bied' kun je lezen wat ik voor jou kan betekenen, een professionele voedingsanalyse, dieetadvies, een afvalprogramma zonder hongergevoel, of een massage. Als je een afspraak wilt maken voor een massage kijk dan wel eerst even waar wij zijn op de pagina 'Waar ben ik'. Hier vind je ook een blog waar ik regelmatig foto's zal plaatsen van onze avonturen.
 
Ed&DebbyTijdens ons verblijf in India en Zuidoost Azië heb ik ook het een en ander geleerd over yoga en meditatie. Deze Oosterse technieken kan ik iedereen aanbevelen die aan zijn gezondheid wilt werken. Op de pagina 'Yoga / Meditatie' vind je meer informatie over deze technieken en manieren hoe je deze makkelijk thuis kunt toepassen.
 
Ik plaats geregeld nieuwe artikelen op deze website, als je op de hoogte wilt blijven van deze updates kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief of door 'vrienden' met mij te worden op Facebook. Vergeet niet om ook mijn Facebook pagina 'Gezond eten met Ed' leuk te vinden, bij voorbaat dank.
Kijk voor contactgegevens op de pagina 'Contact / Giften'.

 

Get rich or try sharing