Bij veel gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld een te hoge bloeddruk of een te hoog cholesterolgehalte kan het aanpassen van de voeding een oplossing bieden.
 
Om alvast te beginnen kan je met de informatie die je vind op deze website zelf aan de slag. Alle voedingsmiddelen die je in het menu bij de superfoods vindt zijn allemaal gezonde keuzes om in je voedingspatroon op te nemen. Ook alle kruiden en specerijen bezitten gezonde eigenschappen en ze zorgen tevens voor een lekkere smaak.
 
Tata Pedro Cruz bij Lago Atítlan, GuatemalaHeb je behoefte aan een persoonlijk op maat gesneden voedingsadvies, dan kun je een professionele persoonlijke voedingsanalyse aanvragen door een zo compleet mogelijk ingevuld eetdagboek naar mij op te sturen. Ik probeer dan zo snel mogelijk te reageren. Je krijgt dan een persoonlijk advies toegezonden afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.
 
Ook voor advies over vegetarische voeding ben je bij mij op het juiste adres. Ikzelf volg al sinds 2007 een geheel vegetarisch dieet. Je kunt je vragen altijd stellen via de e-mail of Facebook.
 
Tevens kan ik hulp bieden als je een aantal kilo's wilt afvallen. Ik kan voor jou een persoonlijk afgestemd afvalprogramma opstellen waarbij je geen honger zult lijden en op een gezonde manier een aantal kilo's kunt kwijtraken. De begeleiding zal wel geheel online zijn vanwege mijn verblijf in het buitenland.
 
Massage kan ik samen met mijn vrouw Debby kan aanbieden. Hoewel wij niet vaak in Nederland zijn weet je maar nooit waar en wanneer zich de mogelijk aanbied. Als wij tijdelijk in Nederland zijn zal ik dat tijdig bekend maken in het reisblog op deze website en op Facebook.
 
Ik bied je dit alles in principe gratis aan, maar jij mag zelf bepalen wat je het waard vindt. In de traditie van de medicijnmannen van vroeger, die je nog op enkele plaatsen in de wereld kunt vinden, zoals bijvoorbeeld in Guatemala bij Lago Atítlan (zie foto). Als je tevreden bent wordt het natuurlijk erg gewaardeerd als je een gift doet om mijn tegemoet te komen in de gemaakte kosten.
 
Kijk in het menu bij 'Contact / Giften' voor contactinformatie en maken van een donatie.