Voeding is misschien wel de makkelijkste manier om de gesteldheid van je lichaam te beïnvloeden. Een auto loopt immers ook niet met de foute brandstof. Door je voedingspatroon op een positieve manier te veranderen zal je lichamelijke conditie ook verbeteren.
 
Straatmarkt in ThailandAls je er een gewoonte van maakt om de superfoods, kruiden en specerijen die je op deze pagina's vindt in je dagelijkse voedingspatroon op te nemen ben je al een heel eind op weg om je gezondheid te verbeteren. Een uitgebalanceerd voedingspatroon met alle benodigde voedingsstoffen is een andere voorwaarde om je gezondheid te verbeteren, voor hulp bij het komen tot een uitgebalanceerd voedingspatroon kun je kijken op de pagina 'Wat ik bied' wat ik voor jou kan betekenen.
 
In het menu 'superfoods' vind je allerlei reguliere voedingsmiddelen die allemaal goed voor je gezondheid zijn.
 
Het gebruiken van kruiden en specerijen kan je gezondheid ook ten goede komen, ze zijn een bron van gezondheidsbevorderende stofjes en ze geven een heerlijke smaak aan gerechten . De stofjes die voor de smaak zorgen zijn vaak ook de stofjes die juist zo goed voor je gezondheid zijn. In het menu 'kruiden en specerijen' vind je een aantal veelgebruikte kruiden en specerijen met hun gezonde eigenschappen.
 
In het menu 'artikelen' vind je een aantal artikelen die gaan over voeding in het algemeen, artikelen over onder andere vegetarische voeding, Ayurveda en hoe je zelf een heerlijke gezonde kruidenthee kunt zetten.